Tahsin ÇAKAN - Okul Müdürü

1984 yılında Adana´da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana´da tamamladı. 2007 yılında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Mardin Merkez Kocalar Köyü İlköğretim Okulunda öğretmen olarak göreve başladı. Mardin de çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevlerini yürüttü.2009 yılında müdür yardımcılığı,2011 yılında okul müdürlüğü görevlerini yaptı. 2013 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 2014 Eylül atamasıyla Adana´ya tayini çıktıktan sonra 16 Aralık 2014 tarihinden itibaren Yüreğir-Solaklı Şehit Özkan Altınok İlkokulu´nda yaklaşık 9 yıl Okul Müdürü olarak görev yaptı. Yeniden yönetici görevlendirmesi kapsamında 7 Ağustos 2023 tarihi itibariyle okulumuzda Müdür olarak göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.