ADANA / SEYHAN - Mithatpaşa Ecrin Meydan İlkokulu

Etiket Sonuçları: Çocuk Trafik Eğitim Parkı Gezimiz

Ock

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Seyhan Belediyesi arasında yapılan protokole istinaden Çocuk Trafik Eğitim Parkında öğrencilerimize Trafik Polisimiz tarafından eğitim verilerek bilgilendirme yapılmıştır. Okulumuz öğrencileri Trafik Parkında yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

Ekm

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce öğrencilerimize, Çocuk Trafik Eğitim Parkı yerleşkesinde teorik ve uygulamalı olarak genel trafik kuralları, emniyet kemeri ve yaya geçidi kullanımının önemi, taşıt yolunda ve kaldırımlarda yürüme kuralları hakkında bilgilendirme ve eğtim çalışması yapıldı. Öğrencilerimize uygulama alanı içinde görsel,sözel ve canlandırma imkanıyla polis memuru eşliğinde trafik kuralları anlatıldı. Öğrencilerimizin bu etkinlikle trafik hakkında daha çok bilinçlenmesi sağlandı.